16 de setembre 2006

Sarsuela de marisc


Ingredients: (per persona)

- Un tub gran de calamar
- Tres gambes mitjanes
- Una rodanxa de lluç (pot ser de qualsevol altre peix)
- 100g. de musclos
- 100g. de petxines o cloïsses
- Una llauna d’espàrrecs (2 o 3 per persona)

Necesitarem també:

- 3 o 4 alls
- Julivert
- Farina
- Oli d'oliva

Posem les petxines, una estona abans, amb aigua i sal en un recipient, per que es netegin de la sorra que puguin portar.
Netegem els musclos.
Un cop tot net, ho fem bullir uns minuts (3 o 4), ben cobert d'aigua i reservem.
Fregim els tubs de calamar i els col·loquem a la cassola en que farem la sarsuela.
Enfarinem i fregim les rodanxes de peix i les gambes i les afegim també.
















Reservem l'oli de fregir deixant-lo reposar bé per que s’assoli.
Repartim per damunt les petxines els musclos i els espàrrecs.
Hi afegim l'oli, el suc de la llauna d’espàrrecs i l'aigua de bullir les petxines amb molt de compte de no deixar caure la sorra que hi pugui haver al fons de la cassola.
















Deixem coure 10 o 15 minuts.
A mitja cocció hi afegim la picada que haurem fet amb els alls i el julivert i rectificarem de sal.

De postres un cucurutxo de xocolata i nata.

52,00 € de cost total entre 8 comensals = 6,50 € per cap.

1 comentari:

bomblogger ha dit...

Bo, molt bo.
Ens hem quedat satisfets i l'hem trobat molt bo, el Javi es el millor.