28 de febrer 2009

Tarta de Poma


Ingredients:
- 3 pomes de Lleida
- 200 ml. de nata liquida
- 150 g. de sucre
- 1 ou
- 1 fulla de pasta de full

Estenem la pasta de full en una safata deixant el mateix paper que porta a sota. La punxem amb una forquilla per tal d'evitar que ens pugi. Pelem i tallem a llesques les pomes i les estenem per damunt de la pasta de full. Empolvorem per sobre la meitat del sucre i ho deixem reposar una estona. Ho fiquem al forn que prèviament hem escalfat a 180º fins que les pomes estiguen un pel daurades.

En un vol apart, batem la nata liquida, el ou i la resta del sucre. ho afegim per sobre i ho tornem a enfornar durant uns 20 minuts o fins que al punxar amb un ganivet ens surti net.



Aquesta recepta la vaig trobar un dia a Internet, no se si era ven be així però surt molt bona. No recordo però de quina pàgina.

Que vagi de gust!!!