Ingredients: (per a 12 persones)
- 2 kg de bacallà dessalat
- 6 pots de cigrons de 400g
- 4 cebes
- 2 pebrots vermells
- 1/2 cap d'alls
- 50g d'ametlles
- julivert
- 1 pot de tomata fregida
- pebrot dolç
- farina
- oli
Enfarinem el bacallà tallat a daus no gaire petits, el fregim i el reservem.
Colem l'oli de fregir el bacallà per treure la farina que s'hagi cremat i fem un sofregit amb les cebes i els pebrots ben picats. Afegim la picada que hem fet amb els alls, les ametlles, el julivert i una cullerada de pebrot dolç procurant que no se'ns cremi. Tot seguit afegim la tomata fregida i els cigrons escorreguts, cobrim amb aigua i deixem coure uns 15-20 minuts. Afegim els daus de bacallà i deixem 5 minuts mes.
44,50 € de cost total entre 12 comensals = 3,70 € per cap
17 de juny 2008
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada