09 de juny 2008

Mandonguilles amb tomata

Ingredients: (per a 5 persones)
- 500g. de carn de vedella picada
- 500g. de carn de porc picada
- 3 ous
- un cap d'alls
- julivert
- pa rallat
- farina
- 2 cebes
- 1 pebrot
- un pot de tomata fregida
- 1/2 kg. de patates
- 300g. de pèsols
- oli
- sucre, sal , pebre
- un got de vi
- aigua

Barregem la carn amb els ous i els alls i el julivert ben picats. Hi afegim el pa rallat fins aconseguir que quedi tot ben lligat. Rectifiquem de sal i pebre. Fem les mandonguilles, les passem per la farina, les fregim i les reservem.
Piquem la ceba i el pebrot i els sofregim. Afegim el vi i deixem reduir un mica. Afegim la tomata, rectifiquem de sucre, afegim els pèsols (si son cuits), les patates que prèviament em tallat a daus i hem fregit, i les mandonguilles i deixem coure uns minuts. Si veiem que la salsa ens queda massa espesa podem afegir una mica d'aigua.

20,00 € de cost total entre 5 comensals = 4,00 € per cap